FRI FRAGT FRA 500 DKK

I.Am Soak Off Flex Top Gel (15ml)

135,00 kr.
67,50 kr.

I.Am tilbyder dig et udvalg af Soak Off Top Gels til den perfekte finish for negleprofessionelle som det sidste trin i din I.Am Soak Off manicure eller negleforstærkningsservice.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Ikke flere revner eller brudlinjer med I.Am Soak Off Flex Top Gel. Din gelpolish vil forblive smuk og skinnende i ugevis.

Fås i 15 ml.

Funktioner og fordele

  • Ideel top til naturlige negle
  • Velegnet til kunstige negle (geler og akryl)
  • Også ideel til tånegle
  • Let at påføre - påføres som neglelak
  • Let at fjerne på kun 10 minutter
  • Holder sig smuk i op til 4 uger
  • Ingen skade på naturlige negle
  • Ingen ventetid på at neglelakken tørrer
  • Hærdning: 120 sek. UV / 30-60 sek. LED

Brug

Trin 1. Forbered den naturlige negl som sædvanlig og påfør I.Am Blue Scrub på den naturlige negleplade. Lad den tørre helt, før du påfører I.Am Soak Off Base Gel.

Trin 2. Tør børsten ved flaskehalsen af for at fjerne overskydende produkt. Forsegl den frie kant af neglen for at sikre holdbarheden og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret på neglen og påfør et tyndt lag I.Am Soak Off Base Gel over hele neglen, fra neglebånd til den frie kant. Hærd alle fire fingre sammen i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag denne proces på den anden hånd og derefter på tommelfingrene. Valgfrit: børst med en ren gelbørste for at fjerne overskydende klæbrig hærdet Base Gel for at mindske risikoen for krympning og for at få en jævnere farve.

Trin 3. Rul flasken med I.Am Soak Off Gel Polish på hovedet mellem håndfladerne for at sikre dig, at pigmentet er godt blandet. Forsegl den frie kant med I.Am Soak Off Gel Polish for at sikre holdbarhed og forhindre, at farven krymper. Hold penslen vandret på neglen, og fortsæt til midten af neglen. Fra midten af neglen bevæger du penslen op til den nærmeste neglefisse og stryger derefter ned til den frie kant. Sørg for, at gellakken ikke rører huden. Hvis gellakken har rørt huden, skal du fjerne den inden hærdning af neglen ved hjælp af I.Am UV Cleanser og en Cuticle Pusher. Hærd alle fire negle i 120 sekunder. UV / 30 sek. LED ud. Gentag processen på den anden hånd og tommelfingrene.

Trin 4. Påfør et andet tyndt lag gelpolish på samme måde. Dette lag vil give fuldstændig dækning. BEMÆRK: Hvis du bruger en stærkt pigmenteret nuance eller et andet lys, kan det være nødvendigt at hærde en anden gang for at sikre, at farven er fuldt hærdet og ikke bløder ud i din Top Gel-applikation.

Trin 5. Når du bruger I.Am Soak Off Flex Top Gel, skal du tørre penslen af ved flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Forsegl den frie kant af neglen for at sikre holdbarheden og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret på neglen, og påfør et tyndt lag I.Am Soak Off Flex Top Gel på hver negleoverflade på alle fire negle på den ene hånd. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag på den anden hånd og afslut med at påføre på tommelfingeren.

Fjernelse

Trin 1. Få kunden til at vaske hænder med flydende sæbe og varmt vand. Tør hænderne med et håndklæde og brug I.Am Hydra Spray eller I.Am Hand Gel.

Trin 2. Fjern forseglingsmidlet på hver negl med en I.Am 180/180 Straight File. Gennemvæd en neglefolie med I.Am Soak Off Gel Remover, og sæt folien fast omkring fingeren.

Trin 3. Lad neglefolien sidde på fingeren i ti minutter. Træk neglefolien og produktet af fingerneglen med en cirkulær bevægelse.

Trin 4. Fjern om nødvendigt forsigtigt overskydende Gel Polish ved hjælp af en neglebåndsskubber. Vær forsigtig med ikke at skrabe overfladelagene af den naturlige negleplade væk.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med
FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter