FRI FRAGT FRA 500 DKK

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.mlinebeautyschool.dk.
Mline Beauty School  ejes af Metteline Hjorth, CVR-nr. 41066741, adresse Nordkystvejen 28 8961 Allingåbro, tlf. 20649929, e-mailadresse beautym1dk@gmail.com.

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.mlinebeauty.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Tilmelding til kurser er bindende og pengene refunderes kun ved aflysning fra vores side ved sygdom kan datoen ombookes

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Apple Pay, Dankort, Google Pay, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, ViaBill, Visa, Visa debet og bankoverførsel.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i kr. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. Vi tager med forbehold for prisændringer, programmerings- og skrivefejl.

Vi bestræber os på at sende din ordre hurtigt muligt senest 2-7 dage efter dit køb efter om varen er på vores lager.


Vi leverer varerne med GLS.
Vi leverer til Danmark.

Fortrydelsesret ved køb af varer

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Returnering af varen og returomkostninger og fortrydelsesret

Udgifterne til returnering er for din egen regning. Hvis et produkt er leveret forkert eller er defekt er det Mline Beauty School der skal betale returomkostningerne. Returneringer skal være modtaget af os inden for 2 uger, efter modtagelsen vil vi straks overføre købsbeløbet til dig.

Kurser & Uddannelser

Du modtager kort efter dit køb en bekræftelse samt information om dato og lokation for kurset.

Hvis der ikke er plads på et arrangement, giver vi dig besked med det samme og tilbyder dig plads på førstkommende afholdelse med ledige pladser.

Afmelding skal altid ske skriftligt. Vær opmærksom på, at annulleringsbetingelser også gælder i forbindelse med sygdom.

Ved flytning eller afmelding 4 uger eller senere før afholdelse betales et gebyr på 50 % af arrangementets pris. Ved flytning eller afmelding 2 uger eller senere før afholdelse betales det fulde beløb.

Har du brug for uddybende information om arrangementets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte os.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du har jvf. loven 24 måneders reklamationsret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os inden for ”rimelig tid”
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og men reklamerer du inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget vil reklamationen altid være rettidig.

De faktiske farver kan afvige fra farvene på din skærm på grund af skærmindstillinger, men afvigende farver er ikke en grund til at returnere. 

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til beautym1dk@gmail.com

I tilfælde af at du skal returnere vare(r) under en reklamationssag, bedes du sende varerne til:

Mline Beauty School 

Nordkystvejen 28

8961 Allingåbro 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger ved at sende varen retur til os. 

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace-nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@mlinebeautyschool.dk.

FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter