FRI FRAGT FRA 500 DKK

Hard Base Pink

92,00 kr.

HOME OF DEVA HARD BASE

Vil du lave nogle semi-permanente manicure med den form og den længde du ønsker? Så har du brug for Home of Deva Hard Base, gelen i flasken, der giver dig mulighed for at skabe en stærk fleksibel base til dine negle. 


Hard Base Home of Deva er et produkt af professionel kvalitet. Den har en tyk og selvnivellerende konsistens, som giver dig mulighed for at kontrollere mængden og fordelingen af produktet. Derudover findes den i en bred vifte af farver.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

HVORFOR VÆLGE HOME OF DEVA HARD BASE?

Det er et produkt der er let og behageligt at bruge, som påføres med en passende pensel og hærdes i LED eller UV lampe.

Det er et holdbart produkt, som ikke revner eller løfter sig og beskytter dine naturlige negle mod skader.

Det er et alsidigt og kreativt produkt, som giver dig mulighed for at skabe semi-permanente negle med eller uden farve og med eller uden design. Du kan også forlænge et par millimeter med form, hvis du ønsker det.

Det er et sikkert og hygiejnisk produkt, som ikke beskadiger eller irriterer naturlige negle, og som kan fjernes med acetone eller fil.

Det er et økonomisk og omkostningseffektivt produkt, som har en meget konkurrencedygtig pris og en uovertruffen kvalitet.

SÅDAN BRUGER DU HOME OF DEVA HARD BASE

  • For at bruge Home of Deva Hard Base skal du blot følge disse trin:
  • Forbered dine naturlige negle ved at rense dem, file dem og fjerne neglebåndene.
  • Påfør først på neglene for at forbedre gelens vedhæftning.
  • Påfør et tyndt lag Hard Base I den farve du har valgt over den naturlige negl og hærd i LED eller UV lampe efter producentens anvisninger.
  • Ved en forstærkning af egen naturnegl ligges der først 1 tyndt lag (Sliplayer). Derefter ligges der et lag mere, på størrelse med en lille ært alt efter hvor lang egen natur negl er. Påfør et andet lag af Hard base lidt tykkere over det første lag. Hvis der ønskes en kort forlængelse på et par millimeter op til 0,5 cm anvendes der negleskabelonen. Den skal places under naturneglens frie kant FØR 2. lag bliver bygget på. Produktet skal hærdes i din UV/LED LAMPE, efter anvisning, ca 60 sek. efter hvert lag.
  • Fil den semi-permanente negl for at give den den finish, du ønsker, uanset om den er firkantet, oval eller mandel.
  • Påfør den polish, du har valgt, efter producentens anvisninger.
  • Nyd nogle perfekte og holdbare semi-permanente negle.

HVOR KØBES HOME OF DEVA HARD BASE?

Hvis du vil købe Home of Deva Hard Base, kan du gøre det fra vores hjemmeside med total sikkerhed og garanti. Du skal blot tilføje produktet til indkøbskurven, vælge den betalingsmetode og forsendelse, du foretrækker, og modtage det hjemme hos dig inden for få dage. Også, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om produktet eller din ordre, kan du kontakte os via telefon, e-mail eller chat, og vi vil byde dig velkommen.

Home of Deva's Hard Base er den perfekte base til at skabe en langvarig, holdbar manicure eller pedicure. Denne base er formuleret med ingredienser af høj kvalitet, der styrker neglene og beskytter dem mod brud.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med
FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter