FRI FRAGT FRA 500 DKK

BO. Salon Succes Nail Tips 100pcs

104,00 kr.
52,00 kr.

The BO. Salon Success Tips er produceret med den samme ABS-plast til de fleste negleformer og perfekt til beskadigede eller manglende områder af den naturlige negleplade. Kontaktområdet er længere, men let at blande til den naturlige negleplade. C-kurven er mere skånsom, og de nederste sidelinjer ser mere naturlige ud.

Indhold: 100stk

Egenskaber & fordele

  • Naturlig c-kurve
  • Langt kontaktområde
  • Perfekt til problemnegle
  • Universelt tip

Brug

Vælg først den rigtige tip- og tipstørrelse. Vær opmærksom på den naturlige C-kurve, den nøjagtige pasform til sidevæggene og kontaktområdet for optimal vedhæftning. Hold spidsen mellem tommelfingeren og pegefingeren for enden af spidsen, og pensel kontaktområdet indeni med BO. penslen på limen. Drej spidsen mellem tommelfingeren og pegefingeren.

Skub kanten af kontaktområdet i en 45 graders vinkel op til siderne af den frie kant af det naturlige negl, og læg derefter spidsen let ned på neglepladen. Hvis du ikke kan se nogen bobler, skal du trykke spidsen i 5 sekunder mod den naturlige negleplade og holde spidsen i den rigtige position. Derefter løfte spidsen op! Brug en BO. Hygiejnefil 180 eller 240 gritfil for at blende spidsen til den naturlige negleplade. Sørg for, at du ikke kan se nogen overgang eller trin mellem den naturlige negl og kontaktområdet. Fjern enhver glans af spidsen.

 


1
+
Tilføj til kurv
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter