FRI FRAGT FRA 500 DKK

BO. Easy Lift

76,00 kr.

Produkt beskrivelse


Easy lift er et vigtigt produkt til at forberede vipperne til Lash Lifting behandlingen. BO. Easy Lift Treatment påføres som en 'primer' på vipperne, for at slappe af de naturlige vipper. Dette gør det muligt for vipperne at absorbere de vippeløftende lotioner bedre og får de naturlige vipper til at blive slappe og nemmere antage den nye form/krølle.


Funktioner og fordele


Langtidsholdbart resultat

Bedre vedhæftning til BO. Lash Perming Lotion #1 og BO. Lash Lifting Lotion #2

Nem at dosere

Indhold: 15 ml

Brug


Anvend BO. Løft let på vipperne efter de er blevet renset med BO. MakeUp Remover Foam og BO. Make-up renselotion. Brug BO. Mikrobørster til påføring af BO. Nem løft på det naturlige


øjenvipper. Anvend nok BO. Easy Lift på to BO. Micro Brushes og påfør den forsigtigt på vipperne. Placer en af børsterne under vipperne og den anden på oversiden af vipperne, og spred derefter BO'en. Let Løft jævnt på vipperne. Lad det trække i 30 sekunder. Fortsæt med næste trin i løftebehandlingen. Dette produkt skal ikke fjernes.


FORSIGTIG: Brug kun som anvist. Holde utilgængeligt for børn. Undgå at komme i øjnene. Hvis der opstår kontakt, skylles med vand i et par minutter. Søg lægehjælp, hvis der opstår irritation.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter