FRI FRAGT FRA 500 DKK

BO When Autumn Falls Collection 7ml

261,00 kr.
143,55 kr.

Inklusive: BO. Soakable Gel Polish #129 Total Bliss, #010 Champaign, #011 Pumpkin, #209 Autumn Falls, #059 Pine Tree

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Med så mange smukke farver at vælge imellem, har vi besluttet at lave nogle udvalg til dig af dine yndlingsfarver og sæsonbestemte kollektioner. BO. Soakable Gel Polish er lige så holdbar som gel og lige så nem at påføre som neglelak. BO. Soakable Gel Polish giver dig mulighed for at have smukke negle i op til 4 uger. BO. Soakable Gel Polish er nem at påføre uden at flække, skrælle eller slides. Den hærder på 2 minutter i et UV-lys eller på kun 30-60 sekunder i LED-lys. Den er nem at fjerne - du skal blot suge den af på bare 10 minutter.

BO. When Autumn Falls Collection 7ml

Det føles stadig så dejligt sommerligt, men vi ved, at efteråret er på vej. Du kan se de grønne blade blive til røde farver. Farverne i vores When Autumn Falls-kollektion tager dig gennem denne overgang af årstider!

FUNKTIONER OG FORDELE

 • Ideel til naturlige og kunstige negle (gel og akryl)
 • Også ideel til tånegle
 • Nem påføring - påføres som en lak
 • Dejlige langtidsholdbare semi-permanente farver
 • Holder smukt i op til 4 uger
 • Permanent skinnende og ikke gulnede
 • Den perfekte tilføjelse til enhver lakseafdeling
 • Farven falmer ikke, bliver ikke kedelig, slides ikke eller flækker ikke
 • Ingen skade på naturlige negle
 • Ingen lugt
 • Perfekt til at blande og tilpasse farver
 • Brug i stedet for neglelak
 • Ingen ventetid på at lakken tørrer
 • Hærdning: 120 sek. UV / 30-60 sek. LED
 • Let at fjerne på 10 minutter i kombination med BO. Opløselig Gel Remover og en neglefolie eller med BO. Gelbreaker
 • Udvalg af kits i 7ml eller 15ml størrelser

BRUG

Trin 1: Forbered den naturlige negl som sædvanligt og påfør BO. Natural Nail Sanitizer på den naturlige negleplade. Lad den tørre helt, før du påfører BO. Base Gel, der kan suges ud.

Trin 2: BO. Soakable Base Gel - Tør børsten af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen og påfør et tyndt lag BO. Soakable Base Gel over hele neglen fra neglebånd til den frie kant. Hærd alle fire fingre sammen i 120 sek. UV / 30-60 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og derefter på tommelfingrene. Valgfrit: børst med en ren gelbørste for at fjerne overskydende klæbrig hærdet basisgel for at mindske risikoen for krympning og for at få en jævnere farvepåføring.

Trin 3: BO. Soakable Gel Polish Color - Rul flasken på hovedet mellem dine håndflader for at sikre, at farven er blandet grundigt. Dæk den frie kant med BO. Soakable Gel Polish for at sikre holdbarhed og forhindre, at farven krymper. Hold penslen vandret mod neglen og fortsæt til midten af neglen. Før penslen fra midten af neglen op mod den nærmeste neglefold og stryg den derefter ned mod den frie kant. Sørg for at holde lakken væk fra huden. Hvis lakken har rørt huden, skal den fjernes ved hjælp af BO, inden neglen hærdes. Gel Cleanser og en neglebåndsskubber. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30-60 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og tommelfingrene.

Trin 4: BO. Soakable Gel Polish Color - Påfør endnu et tyndt lag lak ved hjælp af samme fremgangsmåde. Dette lag giver fuld dækning. BEMÆRK: Hvis du bruger en stærkt pigmenteret nuance eller en anden lampe, kan det være nødvendigt at hærde en anden gang for at sikre, at den er helt hærdet, og at ingen farve bløder ud i din Top Gel-applikation.

Trin 5: BO. Soakable Top Gel - Tør penslen af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen og påfør et tyndt lag BO. Soakable Top Gel på hver negleoverflade på alle fire negle på en hånd. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30-60 sek. LED. Gentag på den anden hånd og afslut med påføring på tommelfingeren.

Trin 6: Hvis du bruger BO. Soakable Top Gel eller BO. Soakable Matte Top Gel, er det nødvendigt at rense efter hærdning. Mæt en gel-svamp med BO. Gel Cleanser. Med let tryk tørres den øverste gelfilm væk (dette er det klæbrige inhibitionslag). FORSIGTIG: Tør ikke neglen af igen med en brugt del af gelsvampen, da det vil omfordele filmen og gøre Top Gel'en mat. Brug en ren, mættet gelsvamp til hver finger. Tip: Vent med rensning i ca. 1 minut efter hærdning for at lade neglene "køle ned" for at få endnu mere glans.

FJERNELSE - BO. Soakable Gel Remover

Trin 1: Få kunden til at vaske sine hænder med flydende sæbe og varmt vand. Tør hænderne med et håndklæde og brug BO. HygiSpray eller BO. HygiGel.

Trin 2: Fjern forseglingen på hver negl ved hjælp af en BO. Hygiene File 180 Grit. Mæt en neglefolie med BO. Soakable Gel Remover, og fastgør folien fast omkring fingeren.

Trin 3: Lad neglefolien sidde på fingeren i ti minutter. Træk neglefolien og produktet af neglen med en drejende bevægelse.

Trin 4: Fjern om nødvendigt forsigtigt overskydende gelpolish med en neglebåndsskubber. Vær forsigtig med ikke at skrabe overfladelagene af den naturlige negleplade væk.

FJERNELSE - BO. Gelbreaker

Trin 1: For at opnå det bedste resultat skal du først fjerne det øverste lag med en 180 gitterfil.

Trin 2: Påfør et generøst lag BO. Gelbreaker. Undgå kontakt med huden.

Trin 3: Vent 3 til 5 minutter. Gelpolakken vil begynde at nedbrydes, og du vil se fine revner på gelpolakkens overflade.

Trin 4: Når nedbrydningen stopper, kan du fjerne de resterende rester af gelpolakken med en neglebåndsskubber eller en træpind.

Trin 5: Vask hænderne grundigt.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter