FRI FRAGT FRA 500 DKK

#209 Autumn Falls - BO Soakable Gel Polish

63,00 kr.
31,50 kr.

BO.NAIL Soakable Gelpolish er lige så holdbar som gelé og lige så nem at påføre som neglelak. Med BO.NAIL Soakable Gelpolish kan du have smukke negle i op til 4 uger.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Produkt beskrivelse

Produktbeskrivelse

Soakable Gel Polish er lige så holdbar som gel og lige så nem at påføre som neglelak. BO.NAIL Soakable Gel Polish giver dig mulighed for at have smukke negle i op til 4 uger. BO.NAIL Soakable Gel Polish er nem at påføre, uden at den flækker, skaller eller slides. Den hærder på 2 minutter i et UV-lys eller på kun 30 sekunder i LED-lys. Den er nem at fjerne - du skal blot suge den af på bare 10 minutter.

Funktioner og fordele

 • Ideel til naturlige og kunstige negle (geler og akrylnegle)
 • Også ideel til tånegle
 • Nem påføring - påføres som en lak
 • Dejlige langtidsholdbare semi-permanente farver
 • Holder smukt i op til 4 uger
 • Permanent skinnende og ikke gulnede
 • Den perfekte tilføjelse til enhver gel polish sektion
 • Farven falmer ikke, bliver ikke kedelig, slides ikke eller flækker ikke
 • Ingen skade på naturlige negle
 • Ingen lugt
 • Perfekt til at blande og tilpasse farver
 • Brug i stedet for neglelak
 • Ingen ventetid på at lakken tørrer
 • Hærdning: 120 sek. UV / 30 sek. LED
 • Let at fjerne på 10 minutter i kombination med BO.NAIL Soakable Gel Remover og en neglefolie eller med BO.NAIL Gelbreaker

Anvendelse

Trin 1: Forbered den naturlige negl som sædvanligt og påfør BO.NAIL Natural Nail Sanitizer på den naturlige negleplade. Lad den tørre helt, før du påfører BO.NAIL Soakable Base Gel.

Trin 2: BO.NAIL Soakable Base Gel - Tør børsten af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen og påfør et tyndt lag BO.NAIL Soakable Base Gel på hele neglen fra neglebåndsområdet til den frie kant. Hærd alle fire fingre sammen i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og derefter på tommelfingrene. Valgfrit: børst med en ren gelbørste for at fjerne overskydende klæbrig hærdet base gel for at mindske risikoen for krympning og for at få en glattere farvepåføring.

Trin 3: BO.NAIL Soakable Gel Polish Color - Rul flasken på hovedet mellem dine håndflader for at sikre, at farven er blandet grundigt. Dæk den frie kant med BO.NAIL Soakable Gel Polish for at sikre holdbarhed og forhindre, at farven krymper. Hold penslen vandret mod neglen og fortsæt til midten af neglen. Før penslen fra neglens centrum op mod den nærmeste neglefold og stryg den derefter ned mod den frie kant. Sørg for at holde lakken væk fra huden. Hvis lakken har rørt huden, skal du fjerne den inden hærdning af neglen ved at bruge BO.NAIL Gel Cleanser og en Cuticle Pusher. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og tommelfingrene.

Trin 4: BO.NAIL Soakable Gel Polish Color - Påfør endnu et tyndt lag lak ved hjælp af samme fremgangsmåde. Dette lag giver fuld dækning. BEMÆRK: Hvis du bruger en stærkt pigmenteret nuance eller en anden lampe, kan det være nødvendigt at hærde en anden gang for at sikre, at den er helt hærdet, og at ingen farve bløder ud i din Top Gel-applikation.

Trin 5: BO.NAIL Soakable Top Gel - Tør penslen af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen, og påfør et tyndt lag BO.NAIL Soakable Top Gel på hver negleoverflade på alle fire negle på den ene hånd. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag på den anden hånd og afslut med påføring på tommelfingeren.

Trin 6: Hvis du bruger BO.NAIL Soakable Top Gel eller BO.NAIL Soakable Matte Top Gel, er det nødvendigt at rense efter hærdning. Mæt en gel-svamp med BO.NAIL Gel Cleanser. Med let tryk tørres den øverste gelfilm væk (dette er det klæbrige hæmningslag). FORSIGTIG: Tør ikke neglen af igen med en brugt del af gelsvampen, da det vil omfordele filmen og gøre Top Gel'en mattere. Brug en ren, mættet gelsvamp til hver finger. Tip: Vent med rensning i ca. 1 minut efter hærdning for at lade neglene køle ned" for at få endnu mere glans.

Fjernelse - Bo. Opløseligt gelfjerner

Trin 1: Få kunden til at vaske sine hænder med flydende sæbe og varmt vand. Tør hænderne med håndklæde og brug BO.NAIL HygiSpray eller BO.NAIL HygiGel.

Trin 2: Fjern forseglingen på hver negl ved hjælp af en BO.NAIL Hygiene File 180 Grit. Mæt en neglefolie med BO.NAIL Soakable Gel Remover, og fastgør folien fast omkring fingeren.

Trin 3: Lad neglefolien sidde på fingeren i ti minutter. Træk neglefolien og produktet af neglen med en drejende bevægelse.

Trin 4: Fjern om nødvendigt forsigtigt overskydende gelpolish med en neglebåndsskubber. Vær forsigtig med ikke at skrabe overfladelagene af den naturlige negleplade væk.

Fjernelse - Bo. Gelbreaker

Trin 1: For at opnå det bedste resultat skal du først fjerne det øverste lag med en fil med 180 gitter.

Trin 2: Påfør et generøst lag BO.NAIL Gelbreaker. Undgå kontakt med huden.

Trin 3: Vent 3 til 5 minutter. Gellakken vil begynde at nedbrydes, og du vil se fine revner på overfladen af gellakken.

Trin 4: Når nedbrydningen stopper, kan du fjerne de resterende rester af gelpolakken med en neglebåndsskubber eller en træpind.

Trin 5: Vask hænderne grundigt.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter