FRI FRAGT FRA 500 DKK

Bo.Lash Make-up Remover

100ml

208,00 kr.

Make-Up Remover Foam er et blidt, let skum til at fjerne alle typer make-up fra det sarte øjenområde. Den fjerner effektivt vaskbar mascara og øjenmakeup uden olierester. Denne formel er det første trin i forberedelsen af vippebehandlingen. BO. Make-up Remover Foam er perfekt til alle hudtyper og velegnet til dem med følsomme øjne. Brug BO. Skumbørste til at nå vanskelige øjenkroge.


Funktioner og fordele


Fjerner make-up

Skånsom mod huden

Irriterer ikke

Behagelig duft

Essentielt hjemmeplejeprodukt

Fri for parabener og fri for phthalater

Påfør i kombination med BO. Skum børste

Økonomisk, let at dosere pumpeflaske

Hygiejnisk og kvalitetsbevarelse

Indhold: 50 ml / 100 ml

Velegnet til brug på følsom hud

Brug


Professionel brug: Trin 1 af vippebehandlingsforberedelsen. Ryst godt for at blande grundigt. Placer en lille mængde BO. MakeUp Remover Skum på BO. Skumbørste og lav bløde cirkulære bevægelser for at rense øjenområdet. Rengør hele øjenområdet, inklusive øvre og nedre øjenlåg, hvor BO. Nærende øjenplaster vil blive placeret.


For bedre vedhæftning af produkterne, følg med Trin 2 i vippebehandlingsforberedelsen: Brug af BO. Make-up renselotion.


Hjemmebrug: Påfør en lille mængde på en pude og påfør på øjenområdet. Gnid i cirkulære bevægelser i 30 sekunder og skyl godt med lunkent vand. Dup huden tør og følg med en fugtighedscreme til din hudtype. Velegnet til brug med vippeextensions.


FORSIGTIG: Brug kun som anvist. Holde utilgængeligt for børn. Undgå at komme i øjnene. Hvis der opstår kontakt, skylles med vand i et par minutter. Søg lægehjælp, hvis der opstår irritation.

Størrelse
50ml 100ml
1
+
Tilføj til kurv
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT

Ved køb over 500 DKK

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Høj kvalitets produkter